Welcome!

Read at your own risk.

Friday, March 25, 2011

Kawan Dunia Akhirat.

subhanallah.

besarnya dugaan yang Allah bagi kat nax.

setiap kali fikir musibah yang menimpa, dada rasa nak pecah. 

tak terdaya rasanya nak terima.

subhanallah.

mungkin musibah atau cabaran yang Allah bagi kat nax ni adalah kerana diri nax sendiri.


hidup, jangan salahkan orang lain. hiduplah, apabila ada ketempangan dalam perjalanan maka diri sendiri lah yang harus jari itu tunding.

kali ini, berat hati dan iman nax diuji.

subhanallah.

tapi, nax hidup, knowing that Allah has promised me, Innamaal Usri Usra, dalam kesusahan ada kesenangan.

dalam pergolakan emosi dan keberatan masalah yang menimpa bahu nax ni, Allah datangkan sedikit kesenangan.

nikmat berkawan.

nikmat hidup bersahabat.

subhanallah, Allah sayang.

Terharu sangat bila nax tau, walau dalam kesusahan, masih ada sahabat yang berdiri bersama-sama dengan nax, memimpin tangan nax melalui ujian ni. 

and i know, i can count on them. i can trust them.


and they always let me know, i am never alone.


"i cant let my bestie cry."
-Thanks a milli Alimuddin :')

"jangan lupa, aku ada. walaupun semua orang tak percayakan kau, aku tetap akan bersama dengan kau."
-Ida, kaulah kawan aku dunia Akhirat.


tak terhingga Terima Kasih kat mereka, they've lifted my sadness a little away. 

THANKS BESTIES. LOVE YOU GUYS FOREVER.





Photobucket

1 gossip gossip:

Memo_Hazel said...

Alhamdullillah. :)

Post a Comment

ha! melawan.

 

Template by Best Web Hosting