Welcome!

Read at your own risk.

Friday, May 20, 2011

confused @,@'

assalamualaikum.

nak kecoh kejap.

korang tau, semalam budak2 matrikulasi kecoh dengan kelewatan result PSPM II keluar.

sekejap cakap 10 am.

pastu tangguh pulak pukul 12 noon.

last-last dekat nak pukul 3.30 pm baru result dapat check.

entah apa-apa.

buat orang nervous jak.

apa-apa pun nax bersyukor dengan result yang nax perolehi walaupun tak la cmerlang mana pun. walaubagaimanapun nax bangga dengan usaha nax.

paling mengejutkan adalah apabila nax melihat grade untuk subjek maths

B+??

wow.

untuk pengetahuan anda sekalian, nax jawab paper maths berterabor habis. dalam keadaan demam yang sangat panas, rasa nak pitam, sangat tidak sihat, dan blank. i even forget how to read the formula books. damn.

tapi apa-apapun nax sangatlah bersyukur, Allah bagi hasil lebih dari yang nax mintak. nax harapkan C jak tau. dapat B+.

alhamdulillah.

sekarang ni nax masih berbelah bahagi mengenai University yang nax nak masuk.

course dah tetap : nak ambil BIOTECHNOLOGY.

masalahnya.

uni mana?

dalam fikiran ada UKM dan UPM.

dan juga UNIMAS.

so, apa pendapat anda semua?

haiz =..='

tolonnnn~



Photobucket

1 gossip gossip:

Dea said...

unimas.. hoho...

Post a Comment

ha! melawan.

 

Template by Best Web Hosting