Welcome!

Read at your own risk.

Monday, April 04, 2011

quick update.

hey hey there.

sunyi je blog nax ni yee. busy busy.

study sleeping week dah start dah.

minggu minggu kuliah dah pun berakhir.

tinggal 3 minggu jak lagi ni. huhu.

then bye bye KML. bye bye Labuan.

nax risau ni.

risau apa?

risau ba, kawan se Matrik nax, Fikri, dapat surat untuk kemasukan semula PLKN. haiz.

nama nax tak tersenarai dalam webpage khidmatnegara, tapi masih ada possibility yang nax akan dipanggil untuk kemasukan semula.

kalau boleh, taknak lahh.

nax nak cuti 5 bulan ni. :(

nak kerja.

ada benda idaman yang nax nakkkk sangat beli.

nak tau apa?

tengok wishlist kat sebelah kiri blog ni.

tengok yang nombor 1.

kalau boleh, nax nak tunaikan wish nax yang tu dalam cuti ni.

so nak kerja, kumpul duit.

selain tu, nax nak beli DSLR jugak.

ketagih dah ni. susa susa.

huhu. so either sony erricson Xperia or Canon EOS lah. kan. kalau ada peluang kerja. kan?

nak sangat sangat.

so tolong doakan nax.

supaya tak dipanggil untuk kemasukan semula PLKN.

terima kasih.

oh ya doakan juga nax dapat jawab paper final dengan cemerlangnya. ok!







Photobucket

2 gossip gossip:

wa khairul onggon said...

Yerr... pa polah nektuk? Cutikah? Semoga selamat semuanya :)



*Pemberitahuan: Wahai blogger sekalian, nanti refollow blog saya ye. I'll follow back. Blog baru, pengisian baru tapi dotcom yg sama. http://www.onggon.com/ dan jgn lupa tinggalkan jejak/url di comment box blog saya :)

naxirahShiitake said...

yerr wa. mala nuka link eh.

Post a Comment

ha! melawan.

 

Template by Best Web Hosting